- شنبه 8 ارديبهشت 1403

 
 
 
 
 
حقوق بشر
پناهندگی / اقامت
مهاجرت/انتگراسیون
جامعه/روحی-اجتماعی
مصاحبه / گفتگو
دیدگاه ها
ترجمه
پایان نامه
در دیگر رسانه ها
فیلم و صدا
درباره من
درباره سایت
Asyl / Aufenthalt
Menschenrechte
Über
 
 
خشونت دولت آلمان برای اخراج یک پناهجوی افغان چاپ ارسال به دوست
11 خرداد 1396

حنیف حیدرنژاد

پلیس آلمان روز چهارشنبه ۳۱ ماه مه به یک هنرستان در شهر نورنبرگ در ایالت بایرن واقع در جنوب این کشور حمله کرد تا یک پناهجوی ۲۰ ساله افغان را دستگیر و از آلمان اخراج کند.

این پناهجو چهار سال است که در آلمان زندگی می‌کند و درخواست پناهندگی او رد شده و ترک خاک آلمان به وی ابلاغ شده بود. اما این پناهجو از پذیرش آن سر باز می‌زد. روز چهارشنبه قرار بود یک هواپیما حدود ۵۰ پناهجوی مرد جوان افغان را به کابل منتقل کند و پلیس قصد داشت تا این جوان افغان را نیز به آن هواپیما منتقل کند. حدود ۳۰۰ نفر، با بست نشستن در برابر ساختمان هنرستان این جوان افغان قصد داشتند تا از دستگیری و اخراج او جلوگیری کنند. پلیس با استفاده از گاز فلفل و با ضرب و شتم تعدادی از معترضین، سرانجام پناهجوی افغان را به فرودگاه فرانکفورت منتقل کرد. سه مامور پلیس در این درگیری زخمی و تعدای از معترضین نیز بازادشت شدند. خبر خشونت پلیس انعکاس گسترده‌ای در رسانه‌های آلمان داشته است.

درگیری پلیس و معترضان علیه اخراج پناهجوی افغان که از چهار سال پیش ساکن آلمان است و تقاضای پناهندگی او رد شده

 

در حالی که دولت آلمان ادعا می‌کند که کشور افغانستان امن است، همین روز، ۳۱ ماه مه، در یک انفجار مهیب در مرکز اداری شهر کابل حدود ۹۰ نفر کشته و بیش از ۴۶۰ نفر زخمی شدند.  وزیر کشور آلمان پس از این حمله با صدور یک دستور موقت، پرواز هواپیمایی را که قرار بود پناهجویان اخراجی را به کابل منتقل کند لغو کرد. وزیر کشور آلمان در یک مصاحبه اعلام کرد در اولین فرصت این پرواز انجام خواهد شد.

دولت آلمان از حدود دو سال پیش سختگیری در مورد پناهجویان افغان، به ویژه مردان جوان و مجرد را افزایش داده است. تعداد قبولی پناهندگی این دسته از پناهجویان به طور چشمگیری کاهش یافته و فشار برای اخراج آنها بسیار شدید شده است. بسیاری از مردم در آلمان و نیز سازمان‌های حقوق بشری و برخی از احزاب آلمان با این سیاست دولت آلمان مخالفت کرده و معتقدند برخلاف آنچه دولت آلمان ادعا می کند افغانستان امن نیست. دولت آلمان اما بر این عقیده است که اگر چه همه افغانستان امن نیست، ولی برخی مناطق به طور نسبی امن هستند. این در حالیست که سازمان‌های بین‌المللی از افزایش کشته‌شدگان غیر نظامی در شهرهای مختلفی که دولت آلمان آنها را امن می‌داند خبر می‌دهند.

تصمیم دولت آلمان، یک تصمیم سیاسی و برخلاف حقوق بشر و کنوانسیون ژنو است. دولت ائتلافی آلمان بخصوص دو حزب محافظه‌کار «دمکرات مسیحی» و «سوسیال مسیحی» برای آنکه مانع افزایش طرفداران حزب دست راستی «آلترناتیو برای آلمان» (آ اِف د) بشوند چنین سیاستی را در پیش گرفته‌اند.

http://www.hanifhidarnejad.com

 

عکس و پردازش: کیهان لندن




 
 
 

hanifhidarnejad@yahoo.de | استفاده از مطالب این سایت با ذکر منبع بلامانع است | Copyright©www.hanifhidarnejad.com 2005-2024